Onze diensten

Hieronder vindt u onze verschillende diensten om uw woning tot in detail af te werken. Ontdek hier wat wij voor u kunnen betekenen. 

Schilderwerken binnen

Verfijnd schilderwerk van uw woning met kwalitatieve producten. Wij kunnen, naast de muren, ook andere onderdelen meeschilderen: deuren, trap, radiatoren,.. Zo wordt alles meegeïntegreerd in uw nieuwe interieur. 

Plamuurwerken

Een vlakke ondergrond is een must om een perfect eindresultaat te bekomen. Daarom plamuren wij indien nodig eerst de bestaande ondergrond, hetzij plaatselijk of volledig. Ook geplaatste gyproc werken wij vlaf af. 

Decoratieve schilderstechnieken

Naast traditionele schilderswerken, plaatsen wij ook decoratieve technieken, zoals Aqua Sensa, Stuc Deco, Mortex en kalei. Dit zowel voor volle ruimtes als voor accentmuren. 

Behangen

Wij voeren ook alle behangwerken uit. Zo heeft vliesbehang, in combinatie met schilderen, diverse voordelen: minder krasgevoelige muren en vermijden van scheurtjes. Naast vliesbehang kan u ook kiezen voor traditioneel behang en zelfs fotobehang.   

Kleuradvies

Bij Devos Decoratie kunt u vertrouwen op onze jarenlange expertise in kleuradvies, zowel in moderne als landelijke stijl. Wij ondersteunen u graag in uw visuele keuze. 

Raamdecoratie

In samenspraak met de klant, kunnen wij alle type raamdecoraties op maat aanbieden: overgordijn, glasgordijnen, kleefgordijnen, lamellen,… 

Buitenwerken

Naast ons interieurwerk, kunnen wij ook het volledig exterieur van uw woning onder handen nemen: opfrissen en herschilderen van uw schrijnwerk, en zelfs een gehele gevelrenovatie geschilderd of in kalei. 

Vrijblijvende offerte?

Wij staan u graag bij om uw project te bespreken!